MediaWatch

"Mediernes vigtighed i forhold til både at informere og underholde har været meget tydelig i den tid, vi har været igennem"

MediaWatchs Sommerbarometer: Et aflyst EM i fodbold, en sivende kundebase, farvel til kollegaer og fitnessdans på Instagram udgør nogle af første halvårs høj- og lavpunkter for direktør i Yousee, Jacob Mortensen.

Direktør i Yousee, Jacob Mortensen. | Foto: PR/TDC

Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

"Da jeg igen kunne mødes med kollegerne på kontoret. Selv om jeg er vildt imponeret over, hvor let alle mine kollegaer har omstillet sig til at arbejde virtuelt, og hvor effektivt det rent faktisk har været, kom jeg under nedlukningen virkeligt til at savne ånden, stemningen og den daglige pingpong med kollegaerne. En positiv effekt af nedlukningen er dog, at vi har redefineret måden at arbejde på, og jeg er overbevist om, at vi i fremtiden i højere grad vil arbejde både virtuelt og fysisk."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs