MediaWatch

TV 2 Nyhederne holder stormøde oven på kritik af sexisme-kultur

Den seneste tids debat om sexisme får nyhedsledelsen til at indkalde til stormøde på TV 2: "Vi fornemmer, der er uro i nyhedsafdelingen og et behov for at kommunikere," siger nyhedschef.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Nyhedsledelsen hos TV 2 har indkaldt til stormøde hos tv-selskabet kl. 14, efter en række tidligere ansatte over for Berlingske har kritiseret kulturen på arbejdspladsen. Det skriver Berlingske.

"Det er nok ikke for meget at sige, at der er en vis uro i Nyhedsafdelingen på baggrund af debatten om sexisme og MeToo. Der er mange spørgsmål, der trænger sig på – både om kulturen bredt, men også om mere specifikke ledelsesbeslutninger, der er taget inden for den seneste uges tid," skriver Jacob Kwon, nyhedschef hos TV 2 Nyhederne, ifølge Berlingske i en mail til medarbejderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs