MediaWatch

TV 2-topchef vil mødes med kvindelige ansatte efter sexisme-debat

Den seneste tids debat om sexisme i mediebranchen får TV 2’s direktør til at indlede en række samtaler med kvindelige ansatte på TV 2 for at tage en temperaturmåling på den kultur, der ikke lyser ud af de formelle trivselsmålinger og efter en nylig sag på stationen. "Vi skal sætte vores egen kultur til debat," lyder det.

Foto: Miklos Szabo/TV 2 Danmark

Det startede på TV 2, da tv-værten Sofie Linde fra scenen ved Zulu Comedy Galla sendte forestillingen om, at forskelsbehandling ikke finder sted, et spark, der fik luften i salen til stå stille og debatten til at eksplodere.

Det var også fra TV 2, debatten fik bredde og brændstof, da seks kvindelige ansatte skrev et støttebrev til Sofie Linde og hendes budskab – som i weekenden havde fået opbakning fra godt 1.600 kvinder i mediebranchen. Mandag rykkede debatten så ind på HR-dagsordenen på TV 2, hvor adm. direktør Anne Engdal Stig Christensen nu tager initiativ til en række samtaler med kvindeligt ansatte.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs