MediaWatch

TV 2-topchef vil mødes med kvindelige ansatte efter sexisme-debat

Den seneste tids debat om sexisme i mediebranchen får TV 2’s direktør til at indlede en række samtaler med kvindelige ansatte på TV 2 for at tage en temperaturmåling på den kultur, der ikke lyser ud af de formelle trivselsmålinger og efter en nylig sag på stationen. "Vi skal sætte vores egen kultur til debat," lyder det.

Foto: Miklos Szabo/TV 2 Danmark

Det startede på TV 2, da tv-værten Sofie Linde fra scenen ved Zulu Comedy Galla sendte forestillingen om, at forskelsbehandling ikke finder sted, et spark, der fik luften i salen til stå stille og debatten til at eksplodere.

Det var også fra TV 2, debatten fik bredde og brændstof, da seks kvindelige ansatte skrev et støttebrev til Sofie Linde og hendes budskab – som i weekenden havde fået opbakning fra godt 1.600 kvinder i mediebranchen. Mandag rykkede debatten så ind på HR-dagsordenen på TV 2, hvor adm. direktør Anne Engdal Stig Christensen nu tager initiativ til en række samtaler med kvindeligt ansatte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs