MediaWatch

DR-reporter bliver ny kommunikationschef i Bestseller

Undersøgende journalist i DR Nyheder bliver ny kommunikationschef i modekoncernen Bestseller, der har ambitioner om at forbedre kommunikationen omkring virksomheden.

Foto: Jens Dresling

Journalist Niels Christian Jung forlader til oktober DR for at blive kommunikationschef i modekoncernen Bestseller, skriver Børsen.

Niels Christian Jung har igennem en årrække været journalist i DR Nyheder, hvor han senest har arbejdet med undersøgende journalistik. Nu skal han i stedet finde det rigtige snit på Bestseller-koncernens kommunikation og dialog med offentligheden.

"Vi ser frem til at få hans kompetencer i spil, så vi på endnu bedre vis kan fortælle omverdenen om de mange initiativer og agendaer, vi arbejder med og for i Bestseller. Som privat virksomhed er vi nok ikke kendt som dem, der kommunikerer mest. Vi ønsker dog at kommunikere klart og præcist om de ting, der vedrører os og vores branche, og det kræver nogle nuancer. Vi har tiltro til, at Niels Christian med sin erfaring kan være med til at bygge den bro, der gør plads til netop dette," siger Bestsellers topchef og ejer, Anders Holch Povlsen.

Niels Christian Jungs afløser Line Ernlund, der forlod Bestseller i foråret, på posten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs