MediaWatch

Top 20: Underholdningsprogram lagde sig i spidsen i uge med Tour-start

Fredagsunderholdning på DR trak fra og lagde sig stabilt i spidsen, da langt over en halv million danskere så med ifølge sidste uges seertal.

Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

Der var langt over en halv million seere, der så med fra stuerne, da en modig dansker fredag aften konkurrerede mod resten af nationen i DR's underholdningsprogram "Alle mod 1", som trak 846.000 seere til. Hårdere holdt det for TV 2's nye underholdsningsformat "Den vildeste danser", der sender samtidig fredag, men trak mindre end det halve til med 391.000 live-seere.

Dermed blev DR-programmet sidste uges mest sete udsendelse med længder ned til anden- og tredjepladsen. Her trak TV 2-programmet "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" 682.000 seere og slog dermed "Anne og Anders vender hjem - lyse nætter og lammefrikassé" på DR med 661.000 seere. Det viser seertallene fra Kantar Gallup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs