MediaWatch

Producent bag "Krejlerkongen" lægger an til gearskifte

Komikeren og skuespilleren Andreas Bo Pedersens produktionsselskab skifter navn i forbindelse med en ambition om at udvikle forretningen.

Andreas Bo (tv) i Krejlerkongen, der produceres til TV 2 Fri | Foto: PR/TV 2

Selskabet Loyal Entertainment skifter navn til Rubberface Productions og vil åbne forretningsdørene for flere tv-produktioner.

Det oplyser komiker og skuespiller Andreas Bo Pedersen, der er ejer og stifter af selskabet, som også er en del af holdet bag underholdningsformatet "Krejlerkongen", der er udviklet af Andreas Bo og Carsten Colling og produceres til TV 2 Fri i samarbejde med STV.

"Den øgede aktivitet er et udtryk for, hvad der ligger i pipeline, som vi ønsker at udvikle og afsætte, og som er et resultat af en - fra min side - fornyet og forøget fokus på Rubberface Productions," skriver Andreas Bo Pedersen, der uddyber, at der ikke er konkrete projekter på banen endnu.

Rubberface Productions blev stiftet i 2014 under det nu tidligere navn Loyal Entertainment. Selskabet har endnu ikke præsenteret regnskab for 2019. I 2018 landede selskabet et overskud på 1,07 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs