MediaWatch

Brancheforening undrer sig over udmelding fra Nordisk Film Biografer

Direktør i brancheforeningen Danske Biografer kan ikke genkende billedet af, at landets biografer skulle være "tæt på normalen", som Nordisk Film Biografer har meldt ud. Det gør det ikke nemmere at få hjælp til branchens pressede økonomi, lyder det fra direktøren.

Lars Werge meldte for nyligt, at biografbranchen har brug for økonomisk hjælp for at klare sig gennem coronakrisen. Landets største biografkæde Nordisk Film Biografer har dog ligeledes kommenteret, at den forventer, at markedet snart normaliserer sig. Det sender et tvetydigt budskab til politikerne, lyder det. Foto: PR/Danske Biografer

Det vækker undren hos Danske Biografer, at landets største biografkæde, Nordisk Film Biografer, for nyligt meddelte, at selskabet oplevede bedring i markedet, og man forventede, at branchen ville være "tæt på normalen" i slutningen af august. Dét billede kan Lars Werge, direktør i brancheforeningen, ikke genkende, fortæller han i et interview med Filmmagasinet Ekko.

"Jeg kender ikke til de indre anliggender på Nordisk Film Biografer, men i forhold til resten af vores medlemmer kan jeg ikke genkende, at vi skulle være tæt på normalen i slutningen af august," siger Lars Werge, der repræsenterer 169 biografer, heriblandt 23 fra Nordisk Film, til Filmmagasinet Ekko.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere