MediaWatch

Top 20: Fodbold sender Discovery og Nent ind på listen

To fodboldkampe i europæiske klubturneringer sikrede 6'eren og TV3+ pladser på sidste uges liste over de mest sete tv-programmer. TV 2 tegnede sig for de fire øverste pladser.

Manchester United vandt med 1-0 over FC København efter forlænget spilletid, da de to klubber spillede kvartfinale i Europa League mandag. | Foto: Sascha Steinbach/AFP/Ritzau Scanpix

Discovery Networks og Nordic Entertainment Group (Nent) er ikke videre hyppige gæster på Kantar Gallups ugentlige opgørelse over de 20 mest sete tv-programmer på live-tv – men sidste uges opgørelse er en undtagelse.

Årsagen er, at de europæiske klubturneringer i fodbold er genoptaget. For både Discovery og Nents vedkommende er der tale om fodboldopgør, der har sendt seertallene op på 280.000. Discoverys højdespringer er opgøret i Europa League mandag mellem FC København og Manchester United. Kampen blev vist på 6'eren. Seertallet blev matchet af TV3+ fredag aften, da Barcelona og Bayern München mødtes i en kvartfinaledyst i Champions League.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs