MediaWatch

Top 20: Fodbold sender Discovery og Nent ind på listen

To fodboldkampe i europæiske klubturneringer sikrede 6'eren og TV3+ pladser på sidste uges liste over de mest sete tv-programmer. TV 2 tegnede sig for de fire øverste pladser.

Sascha Steinbach/AFP/Ritzau Scanpix
Manchester United vandt med 1-0 over FC København efter forlænget spilletid, da de to klubber spillede kvartfinale i Europa League mandag. Foto: Sascha Steinbach/AFP/Ritzau Scanpix

Discovery Networks og Nordic Entertainment Group (Nent) er ikke videre hyppige gæster på Kantar Gallups ugentlige opgørelse over de 20 mest sete tv-programmer på live-tv – men sidste uges opgørelse er en undtagelse.

Årsagen er, at de europæiske klubturneringer i fodbold er genoptaget. For både Discovery og Nents vedkommende er der tale om fodboldopgør, der har sendt seertallene op på 280.000. Discoverys højdespringer er opgøret i Europa League mandag mellem FC København og Manchester United. Kampen blev vist på 6'eren. Seertallet blev matchet af TV3+ fredag aften, da Barcelona og Bayern München mødtes i en kvartfinaledyst i Champions League.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere