MediaWatch

Flere produktionsselskaber melder fra til fransk tv-festival

En række produktionsselskaber med britiske rødder siger nej tak til at møde fysisk op til festival i Cannes i oktober. Flere kigger i stedet mod digitale alternativer.

Billede fra Miptv-festivalen i 2016. | Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Når og hvis tv-festivalen Mipcom afholdes i oktober i den franske by Cannes, bliver det uden deltagelse på stedet af flere produktionsselskaber, skriver TBI Vision.

Mediet kunne mandag berette, at BBC Studios ikke vil være fysisk tilstede ved tv-festivalen, men vil deltage i digitalt format. Tirsdag har ITV Studios og Fremantle ligeledes meddelt, at de ikke vil deltage fysisk i messen. ITV Studios vil i stedet afholde sin egen digitale festival til efteråret med titlen Fall Festival. Også Fremantle planlægger en digital erstatning for den franske festival.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs