MediaWatch

TV 2 finder redaktør for livsstil hos Nordisk Film TV

Relations- og livsstilsområdet hos TV 2 får ny ankermand i skikkelse af Peter Toldberg, der skifter fra Nordisk Film TV.

Peter Toldberg tiltræder hos TV 2 10. august. | Foto: Privatfoto

Peter Toldberg bliver ny programredaktør på relations- og livsstilsområdet hos TV 2, oplyser hans kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Den nye TV 2-redaktør kommer fra en post som redaktionschef hos Nordisk Film TV og har tidligere været ansat hos bl.a. DR og TV 2 Nyhederne.

"Jeg er superglad for, at Peter Toldberg vil være en del af det stærke redaktørkorps på TV 2. Ikke alene er han flasket op med TV 2-værdierne – han har også bred produktionserfaring og har vist, at han kan ramme tidsånden med en aktualitetsevent som eksempelvis "Danmark står sammen", der blev skabt på rekordtid under coronakrisen," siger Dorthe Thirstrup, kanalchef for TV 2, TV 2 Fri og TV 2 Charlie, i meddelelsen om nyansættelsen.

Peter Toldberg tiltræder 10. august og afløser Nicolai Nybo Hansson, der tidligere på året skiftede til en post som producent hos netop Nordisk Film TV, hvor Peter Toldberg altså kommer fra.

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs