MediaWatch

TV 2 finder redaktør for livsstil hos Nordisk Film TV

Relations- og livsstilsområdet hos TV 2 får ny ankermand i skikkelse af Peter Toldberg, der skifter fra Nordisk Film TV.

Peter Toldberg tiltræder hos TV 2 10. august. Foto: Privatfoto

Peter Toldberg bliver ny programredaktør på relations- og livsstilsområdet hos TV 2, oplyser hans kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Den nye TV 2-redaktør kommer fra en post som redaktionschef hos Nordisk Film TV og har tidligere været ansat hos bl.a. DR og TV 2 Nyhederne.

"Jeg er superglad for, at Peter Toldberg vil være en del af det stærke redaktørkorps på TV 2. Ikke alene er han flasket op med TV 2-værdierne – han har også bred produktionserfaring og har vist, at han kan ramme tidsånden med en aktualitetsevent som eksempelvis "Danmark står sammen", der blev skabt på rekordtid under coronakrisen," siger Dorthe Thirstrup, kanalchef for TV 2, TV 2 Fri og TV 2 Charlie, i meddelelsen om nyansættelsen.

Peter Toldberg tiltræder 10. august og afløser Nicolai Nybo Hansson, der tidligere på året skiftede til en post som producent hos netop Nordisk Film TV, hvor Peter Toldberg altså kommer fra.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere