MediaWatch

Nordisk Film TV finder kreativ direktør internt

Produktionsselskabets udviklingschef får fremover det overordnede ansvar for selskabets udvikling og salg af egne programmer og internationale tv-formater.

Nicolai Würtz, kreativ direktør hos Nordisk Film TV. | Foto: Nordisk Film TV.

1. juli får Nicolai Würtz føjet nye opgaver til sin to do-liste hos Nordisk Film TV med titlen som kreativ direktør. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

43-årige Nicolai Würtz har de seneste tre år bestredet stillingen som udviklingschef i samme selskab og får med sin nye titel det overordnede ansvar for både udvikling og salg af egenproducerede programmer og internationale formater.

Rollen som kreativ direktør overtager han fra adm. direktør Ulrik Chr. Jørgensen, som i to år har siddet på begge funktioner, efter han i 2018 blev produktionsselskabets øverste direktør. I en meddelelse kalder han valget af Nicolai Würtz som ny kreativ direktør "helt naturligt".

Nicolai Würtz blev ansat som redaktionschef på Nordisk Film TV i 2014 og har siden haft titel af producent og efterfølgende udviklingschef. Forinden har han blandt andet været redaktionschef hos Endemol Denmark og hos Eyeworks.

Nordisk Film TV står blandt andet bag programmer som "Alle mod 1" og "I hus til halsen" til DR1 og står desuden for produktionen af "Go' morgen Danmark" og "Go' aften live" til TV 2.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs