MediaWatch

Ny streamingtjeneste runder 50 mio. brugere

Knap et halvt år har det taget Disneys streamingtjeneste at nå 50 mio. betalende brugere. Tjenesten ventes at blive rullet ud i Danmark til sommer.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Siden Disney rullede sin unge streamingtjeneste Disney+ ud i Indien og otte vesteuropæiske lande, har platformen nu rundet 50 mio. betalende kunder på verdensplan. Det skriver Finans på baggrund af en artikel hos Dagens Industri.

Det er Disney selv, der i en pressemeddelelse har meddelt den brugermæssige milepæl. De otte lande i Vesteuropa, der er føjet til tjenestens landkort for nyligt, er Storbritannien, Frankrig, Irland, Tyskland, Italien Schweiz og Spanien.

I Danmark må vi fortsat væbne os med tålmodighed, inden tjenesten med Disney-indhold bliver rullet ud her i landet. Tidligere er det varslet, at det skulle ske til sommer.

De 50 mio. betalende kunder skal ses i forlængelse af, at det ikke er mere end et par måneder siden, at Walt Disney Corp. i februar kunne fortælle, at streamingtjenesten i løbet af sine første tre måneder havde sikret sig samlet 26,5 mio. abonnenter.

Nent forlænger aftale med Disney

Disney leverer stærk kundevækst i ny streamingtjeneste

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere