MediaWatch

TV 2 sætter ny sportskanal på pause – bliver midlertidigt til filmkanal

Film erstatter sport på TV 2's nye sportskanal TV 2 Sport X. Det sker i lyset af coronakrisen, der har aflyst eller udsat stribevis af sportsbegivenheder.

Filmen "Dan Dream" er blandt de titler, TV 2 Sport X sender i stedet for sport den kommende tid, hvor sportsverdenen ligger stille Foto: TV 2

TV 2's nye sportskanal TV 2 Sport X, der blev lanceret i januar, bliver midlertidigt til en filmkanal. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Baggrunden er de mange aflysninger og udsættelser, der har ramt sportsverdenen bredt efter udbruddet af coronavirus, og de skridt, der er taget i ind- og udland for at bekæmpe smitten.

"Vi er i en situation, hvor sportsverdenen ligger i dvale. På TV 2 Sport kan vi levere meget flotte og markante danske sportshøjdepunkter, og på TV 2 Sport X har vi nu fået mulighed for at levere et alternativt tilbud i form af gode film, som forhåbentlig kan give mulighed for underholdning og adspredelse hos de mange mennesker, der lige nu går hjemme," siger plan- og publiceringschef Mette Rysø Johansen hos TV 2 i meddelelsen.

Mere end 100 titler lander på kanalen, der vil sende film 16 timer dagligt, fremgår det, heriblandt danske titler som "Klovn Forever" og "Dan Dream".

Ændringen sker fra i dag, fredag. Det fremgår ikke, hvor længe skiftet forventes at vare.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere