MediaWatch

Første danske sæson af The Bachelor på TV 2 Play udskydes til 2021

Warner Bros i Danmark udsætter kommende optagelser af datingprogrammet The Bachelor, som skulle være sendt på TV 2 til sommer. "Det rammer jo ned på bundlinjen for os," siger Warner-direktør, som håber, at tv-kanaler vil dele krisens omkostninger med producenter.

Foto: Stefano Rellandini/Reuters/Ritzau Scanpix

Den græske ferieø Rhodos skulle om knap to uger have dannet bagtæppe for produktionen af den den første danske sæson af reality- og datingprogrammet "The Bachelor" – men de planer har coronakrisen nu sat en stopper for. Det oplyser programmets producent Warner Bros.

"I den her tid er det indholdsmæssigt et svært program at gå i gang med, fordi folk skal være tætte og intime og finde kærligheden. Det andet er helt praktisk. Vi kan lave meget forarbejde, research og manusskrivning, men vi har brug for at kunne tage ud og rejse, møde folk i en casting og komme til location. Det kan vi jo ikke nu, hvor alting er lukket ned," siger Fredrik Hillerbrand, direktør i Warner Bros Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs