MediaWatch

Discovery sænker prisen for Dplays sportspakke

Udskudte og aflyste sportsbegivenheder får Discovery Networks til at skrue ned for prisen på sportspakken hos selskabets streamingtjeneste.

Foto: Discovery Networks Danmark

Discovery Networks tager konsekvensen af den stribe af udskudte og aflyste sportskampe og -begivenheder, som coronaudbrudet har udløst, og sænker prisen for streamingtjenesten Dplays sportspakke. Det skriver Ekstra Bladet.

"Vi står i en situation, vi aldrig har prøvet før, og ingen af os kender omfanget endnu. For os betyder det blandt andet, at mange af de sportsbegivenheder, vi har rettighederne til, er blevet udskudt, og det bliver vi nødt til at forholde os til," skriver Lena Bøgild, pressechef hos Discovery Networks, i en kommentar til mediet.

Prisen for pakken "Sport og underholdning" er normalt 179 kr. om måneden, men den bliver nu reduceret til 99,95 kr. om måneden. Det er 95 ører mere end prisen for pakken "Underholdning".

Også Nordic Entertainment Group (Nent) har valgt at sænke prisen for streamingtjenesten Viaplays sportspakke. Det meddelte selskabet fredag. Mandag har Nent samtidig meddelt, at koncernen stopper betalinger for sportsrettigheder til kampe, der er udskudt eller aflyst.

Nent sidder sammen med Discovery på størstedelen af de store internationale sportsrettigheder blandt andet til de europæiske fodboldligaer.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere