MediaWatch

Flere europæiske fodboldkampe bliver udskudt

Tv-kanaler og streamingtjenester vil i den kommende tid ikke byde på kampe fra engelske Premier League og europæiske klubturneringer, efter kampene er blevet udskudt som følge af udbruddet af coronavirus.

Handout/UEFA/Ritzau Scanpix
I denne uge blev Champions League-kampen mellem Paris St. Germain og Borussia Dortmund spillet uden tilskuere. Foto: Handout/UEFA/Ritzau Scanpix

Fodboldkampe i blandt andet Danmark, Spanien og Italien er allerede blevet udskudt, og nu rammer spredningen af coronavirus også kampene i engelske Premier League og i de europæiske klubturneringer Champions League og Europa League.

Kampene i Premier League bliver i første omgang suspenderet frem til 4. april, oplyser ligaen i en meddelelse.

To af de engelske ligahold er ramt af corona, idet manageren for fodboldholdet Arsenal, Mikel Arteta, og fodboldspilleren Callum Hudson-Odoi, der spiller for Chelsea, er blevet testet positive for coronavirus.

I Danmark deler Nordic Entertainment Group (Nent) og Xee, som Yousee og Fox står bag, flow-rettighederne til Premier League. Nents streamingtjeneste, Viaplay, har de fulde rettigheder til Premier League.

Også de europæiske klubturneringer Champions League og Europa League bliver påvirket af coronavirusset. I første omgang er alle kampe, der skulle være spillet i næste uge, blevet udsat.

Nent har rettighederne til Champions League, mens Discovery Networks har rettighederne til Europa League.

Fredag bekræfter Dansk Boldspil-Union ligeledes, at de planlagte træningskampe for herrelandsholdet i fodbold mod Færøerne og England bliver aflyst. Allerede torsdag meddelte unionen, at den forventede, at kampene ville blive aflyst.

Coronaudvikling stopper fodbold- og håndboldkampe på banen og på tv

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere