MediaWatch

Danske Spil vil rydde op i bettingbranchen med en række reklameforbud

Blandt ti nye forslag til at rydde op i spilbranchen er forbud mod reklamer under livesport i tv, ingen kendte personer i spilreklamer samt et totalforbud mod kasinoreklamer i fjernsynet på listen. Minister hilser forslag velkommen.

Foto: Nanna Kreutzmann/Ritzau Scanpix

I fremtiden skal færre blive afhængige af spil. Derfor lancerer Danske Spil nu ti forslag til, hvordan spillebranchen kan reguleres.

Fem ud af de ti forslag, spilselskabet har lagt på bordet, er målrettet en skærpelse af bettingreklamer. Blandt andet skal det forbydes at reklamere for spil under sportsbegivenheder såsom fodbold og håndbold, ligesom det skal være slut med at bruge kendte mennesker i spilreklamer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs