MediaWatch

TV 2 sætter kommentatorhold til ny sportskanal

Tidligere landsholdsspiller Mads Junker skifter fra Discovery og bliver fodboldkommentator på TV 2's nye sportskanal, der går i luften i det nye år. Også sportskommentator fra DR rykker til TV 2.

Mads Junker får deut på TV 2 i næste uge, når Barcelona møder Real Madrid. | Foto: ALBERT GEA/REUTERS / X01398

Efter køb af rettighederne til italiensk og spansk fodboldklubturnering har TV 2 blandt andet hyret tidligere landsholdsspiller Mads Junker som kommentator. Det skriver TV 2 Kommunikation.

Først i det nye år går TV 2 i luften med den nye sportskanal, TV 2 Sport X, der blandt andet har 20 ugentlige fodboldkampe på programmet - hovedparten fra Spanien og Italien.

Mads Junker bliver fast fodboldekspert på dækningen af den spanske La Liga og den italienske Serie A og kommer senest fra Discoverys tv-studier, hvor han har været fast inventar i fodbolddækningen.

"Han har en fantastisk passion for blandt andet spansk fodbold, og han brænder for at formidle. Mads leverer skarpe analyser og holdninger og er samtidig godt selskab i studiet," siger Allan Hvid, redaktionschef for TV 2's fodbolddækning.

Ud over Mads Junker kommer kommentatorholdet på TV 2 Sport X til at bestå af Henrik Fallesen, der kommer fra DR, og Morten Bisgaard samt Morten Glinvad, Kenneth Hansen, John Bisgaard og Kasper Lorentzen, skriver TV 2.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs