MediaWatch

Kulturminister vil indkalde til drøftelser om ny model for sportsliste

Regeringen vil undersøge mulighederne for at genindføre sportslisten, men i en ny version. Den tidligere virkede ikke, siger fungerende kulturminister Rasmus Prehn (S).

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

I kølvandet på De Radikales forslag om at genoplive sportslisten vil fungerende kulturminister, Rasmus Prehn (S), nu drøfte mulighederne, oplyser han til MediaWatch. Han pointerer samtidig, at der er brug for en ny model.

”Vi er interesseret i at så mange danskere som muligt kan se de store sportsbegivenheder. Jeg synes, det er positivt, at flere partier – herunder de Radikale – interesserer sig for sagen, og jeg vil meget gerne se på om den sportsliste, som ikke tidligere har virket, ville kunne komme til at virke i fremtiden," siger Rasmus Prehn i en skriftlig kommentar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs