MediaWatch

Genoplivning af sportslisten kan blive "politisk fægteri uden effekt"

Flere af regeringens støttepartier vil have genindført sportslisten, som De Radikale samtidig vil have udvidet. Prissætningen på sportsrettighederne kan gøre det vanskeligt at føre ideen ud i livet, siger advokat.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er få uger siden, tv-selskabet bag TV3-kanalerne, Nordic Entertainment Group (NENT), offentliggjorde sin seneste investering på markedet for sportsrettigheder, der er en kerne i selskabet: De nordiske tv-rettigheder til VM i ishockey fra 2024 til 2028 - en sportsbegivhed, der på dansk grund ellers har hørt hjemme på TV 2.

Står det til De Radikale, skal NENT imidlertid indgå en aftale med en større broadcaster som TV 2 eller DR for at sikre, at kampene kan blive set bredt i Danmark. Partiet vil have den såkaldte sportsliste genoplivet - og en ny version skal bl.a. inkludere VM i ishockey.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs