MediaWatch

Blu opruster på fakta med ny programchef

Produktionsselskabet henter sin tredje programchef med fortid i Danmarks Radio. Hun kommer senest fra Nordisk Film TV og får ansvaret for producentens faktaproduktioner.

Foto: Isak Hoffmeyer/PR Blu

Blu henter kræfter fra Nordisk Film TV for at styrke faktastoffet og hyrer Caroline Una Henningsen som ny programchef. Det oplyser produktionsselskabet i en pressemeddelelse.

Caroline Una Henningsen har siden 2006 primært været en del af DR, hvor hun bl.a. har arbejdet på P3, i B&U-afdelingen, DR Medier og ikke mindst DR Ung, hvor hun i seks år var tilrettelægger, redaktør og udviklingsproducent. Hun har desuden produceret programmer som "På rejse med Riising og Mor" til DR1 samt ”Verden ifølge Bubber" til TV 2. Siden 2017 har hun været faktaproducent på Nordisk Film TV.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs