MediaWatch

Efter pres fra 1,6 millioner fans: Game of Thrones-forfatter og HBO afviser at ændre slutning

Efter ottende og sidste sæson af hitserien "Game of Thrones" skrev flere end 1,6 mio. mennesker under på krav om, at slutningen skulle ændres. Men det kommer ikke til at ske, lyder det fra bl.a. forfatteren selv.

Foto: Angela Weiss / AFP / Ritzau Scanpix

Hverken den sidste sæson af HBO-serien "Game of Thrones" eller de bøger, som serien bygger på – og som endnu ikke er skrevet til ende – vil imødekomme presset fra fans, som kræver en anden afslutning på historien. Det skriver Entertainment Weekly ifølge Politiken og The Guardian.

Efter den ottende og sidste sæson af HBO-serien "Game of Thrones", som blev sendt i april i år, skrev flere end 1,6 millioner fans under på, at seriens sidste afsnit skulle skrives om. Klagerne gik bl.a. på forhastede episoder, usandsynlige plot-twist og et kritisabelt syn på sorte.

På trods af seernes kritik afviser programchefen i streamingtjenesten HBO, Casey Bloys, ifølge The Guardian nu, at der skulle være seriøse overvejelser omkring en genindspilning.

Samtidig afviser forfatteren til historien om universet Westeros, George R.R. Martin, at han vil lade sig påvirke af kritikken.

"Det er fristende at ændre (plottet, red.), men det ville være forkert. Jeg ønsker at skrive den bog, jeg hele tiden har planlagt, og når den kommer ud, må de synes om den, eller de må lade være", siger den 70-årige forfatter i et interview med amerikanske Entertainment Weekly ifølge Politiken.

George R.R. Martin mangler at skrive de to sidste bøger i serien, "Winds of Winter" og "A Dream of Spring", færdig.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs