MediaWatch

Yousee og Fox' tv-kanal bliver tilgængelig hos Stofa og Boxer

Xee, der bl.a. har Premier League i sendefladen fra august, får en bredere distribution, når kanalen bliver en del af udbuddet hos Stofa og Boxer.

Manchester City vandt den seneste sæson af Premier Legaue. | Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Tv-kanalen Xee, som Yousee og Fox står bag, får en bredere distribution fra 1. august, hvor kanalen flytter ind hos Stofa og Boxer, der begge er ejet af SE. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Kanalen har hidtil alene været tilgængelig for Yousee-kunder. Baggrunden for den bredere distribution er bl.a., at Xee tidligere på året kunne meddele, at kanalen fra den kommende sæson har halvdelen af rettighederne til den bedste engelske fodboldrække, Premier League. Den anden halvdel tilhører Nordic Entertainment Group, som Xee købte sin halvdel af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs