MediaWatch

Premier League hiver flere penge hjem fra tv-aftaler

Den samlede pris for medierettighederne til den bedste engelske fodboldrække går i vejret de kommende tre år – særligt takket være flere indtægter uden for England.

Manchester City vandt tidligere på måneden det engelske mesterskab efter sejr over Brighton i sidste spillerunde. | Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Fodboldklubberne i den bedste engelske fodboldrække, Premier League, kan se frem til at få flere penge ind fra udenlandske tv-aftaler. Det skriver Financial Times.

Værdien af de næste tre års medierettigheder uden for England beløber sig til 4,2 mia. pund, svarende til 35,6 mia. kr., oplyser Richard Masters, konstitueret adm. direktør for Premier League, ifølge Financial Times. Det er en stigning på 1 mia. pund i forhold til seneste treårige rettighedsperiode.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs