MediaWatch

Producent knopskyder med nyt produktionsselskab

To ejere af Sam Productions sætter et nyt produktionsselskab i verden med særligt fokus på kultur, børn og livsstil. Programchef er hentet hos United.

Meta Louise Foldager Sørensen. Ud over at være filmproducent i Meta Film og direktør og medejer af produktionsselskabet SAM Productions, bliver hun nu også medstifter- og ejer af A&M Productions sammen med Adam Price. | Foto: Christian Geisnæs

Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen, der er blandt ejerne af Sam Productions, vil ikke længere udelukkende holde sig til at producere tv-fiktion under det eksisterende selskabs faner.

Nu breder de fokus ud og knopskyder med det nye produktionsselskab A&M Productions, der skal favne non-scripted livsstils- og kulturprogrammer. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs