MediaWatch

Discovery Networks henter Felix Smith til som ny underholdningsvært

Felix Smith stopper som vært på TV 2's "Go' Aften Danmark" og skal i stedet stå i spidsen for et nyt quizshow på Kanal 5.

Foto: Scanpix Ritzau/Torkil Adsersen

Discovery Networks har hyret Felix Smith til at løfte en af efterårssæsonen underholdningssatninger på hovedkanalen Kanal 5. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Efter en årrække som vært på bl.a. "Danmark har talent" og senest "Go' Aften Danmark" på TV 2 skal Felix Smith stå i spidsen for et nyt quizformat "The Wall" på Kanal 5 til efteråret. Quizprogrammet, der blander gambling og paratviden, er udviklet af Endemol Shine og har bl.a. været vist i Australien, Frankrig og USA og skal altså nu testes for et dansk tv-publikum.

"Felix Smith er en fantastisk dygtig vært, der har en helt unik evne til både at skabe god energi omkring sig og samtidig opbygge et intimt og naturligt rum, mens kameraerne ruller. Det har vi set i programmer som "Danmark har talent", "Felix flytter ind" og senest som vært i ’Go Aften Danmark’. Den evne til både at være imødekommende, empatisk og oprigtig begejstret er det perfekte match som vært på "The Wall", hvor det netop handler om at gøre deltagerne trygge, så de kan yde deres allerbedste," udtaler adm. direktør Christian Kemp fra Discovery Networks Danmark i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs