MediaWatch

TV 2 henter redaktør for fakta og livsstil hos Strong

Dorthe Thirstrup, der sidste år skiftede fra DR til Strong Productions, bliver senere på foråret fakta- og livsstilsredaktør hos TV 2.

Dorthe Thirstrup begynder i sit nye job hos TV 2 27. maj. | Foto: PR/Strong Productions

Dorthe Thirstrup skifter produktionsselskabet Strong Productions ud med TV 2, hvor hun 27. maj tiltræder som redaktør for fakta og livsstil. Det oplyser hendes kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Den kommende TV 2-redaktør har været programchef hos Strong det seneste år, og før da arbejdede Dorthe Thirstrup fem år hos DR, hvor hun undervejs havde titel af bl.a. fakta- og livsstilsredaktør.

"Dorthe er en af tv-branchens bedste – både på producent- og broadcaster-siden. Hun har mange års erfaring fra selv at have produceret stærkt tv, og oven i det har hun tilføjet strategiske kompetencer fra fem år som redaktør i DR. Det er en stærk cocktail og helt perfekt i forhold til den opgave, hun skal udfylde hos os," udtaler Lotte Lindegaard, kanalchef for TV 2's hovedkanal, i meddelelsen.

Den kommede fakta- og livsstilsspydspids hos TV 2 siger med sit nye job farvel til Strong Productions efter rundt regnet et års ansættelse.

"Strong er en fantastisk virksomhed med dejlige kolleger, og mit jobskifte er ikke et fravalg af Strong, men et tilvalg af spændende broadcast-opgaver hos TV 2, som er inde i en forrygende udvikling. Jeg ser frem til at udvikle fakta- og livsstilsområdet sammen med de meget entusiastiske mennesker, jeg kender hos TV 2," udtaler Dorthe Thirstrup i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs