MediaWatch

Strong henter ny programchef hos DR

Dorthe Thirstrup skifter DR ud med Strong Productions, hvor hun skal være programchef og en del af selskabets ledelse på i alt fire.

Dorthe Thirstrup, ny programchef hos Strong Productions. | Foto: PR/Strong Productions

Produktionsselskabet Strong Productions udvider selskabets ledelse med ansættelsen af Dorthe Thirstrup. Hun bliver ny programchef og kommer fra en stilling som programredaktør hos DR1.

Ved siden af ledelsen af programvirksomheden hos Strong vil Dorth Thirstrup også selv være med til at producere programmer.

"Vi har arbejdet intensivt med en strategi for virksomheden. Der sker mange spændende ting de næste år hos os. Både hvad angår vores produktionsprocesser, hvordan vi brander os i branchen til, hvordan vi vil arbejde målrettet med at blive branchens mest attraktive arbejdsplads. Lige præcis i implementering af alt dette vil Dorthe også blive en instrumental brik," udtaler Kristian Farcin-Leth, adm. direktør hos Strong Productions, i en pressemeddelelse.

Produktionsselskabets ledelse vil fremover bestå af Dorthe Thirstrup, Kristian Farcin-Leth, der har været adm. direktør siden 2017, finansdirektør Eivind Gunleiksrud og programchef Trine Bjørn Jakobsen.

Strong Productions er en del af Nice Entertainment Group, der er ejet af MTG.

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs