MediaWatch

NENT og Boxer indgår aftale om Viaplay

Nordic Entertainment Group og Boxer har indgået en ny aftale, som blandt andet indebærer, at Viaplays film- og serieprodukt bliver en fast del af Boxers tv-udbud.

Foto: PR/Boxer

Nordic Entertainment Group (NENT) og Boxer indgår en ny aftale, der betyder, at alle Boxer-kunder med den største tv-pakke, der går under navnet Max, får adgang til Viaplays katalog af film og serier.

Viaplay vil også blive tilgængelig som tilvalg for kunder med andre produkter hos Boxer, skriver Nordic Entertainment Group i en pressemeddelelse.

"For os handler aftalen om at bringe vores samlede tv-udbud up-to-date, og vi forventer, at Viaplay bliver taget godt imod af vores kunder, ikke mindst de mange, som i forvejen er glade for TV3-kanalerne," siger Ulf Lund, adm. direktør for Boxer, i pressemeddelelsen

Han nævner samtidig, at parterne har aftalt en flerårig forlængelse af Boxers distribution af TV3-kanalerne TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 Max og TV3 Sport.

"Vi glæder os over forlængelsen af vores distributionsaftale, og især over at Boxers kunder nu får adgang til Viaplays store katalog af film og serier, så de kan nyde godt af nogle af de bedste internationale serier og egenproduceret dansk drama på en af nordens mest attraktive streaming-tjenester, Viaplay," siger Kim Poder, adm. direktør for Nordic Entertainment Group Danmark, i pressemeddelelsen.

Boxer indgik sidste år en lignende aftale med TV 2 om TV 2 Play. Viaplay er ligeledes på den ene eller anden måde en del af tilbuddet hos andre distributører herunder Yousee og Waoo.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs