MediaWatch

Metronome-ejer lægger an til salg

Hollandske Endemol Shine, der på dansk grund ejer produktionsselskabet Metronome, har hyret bl.a. Deutsche Bank til at klargøre koncernen til et salg. Ifølge amerikansk medie anslås værdien til at være op mod 25,8 mia. kr.

Den hollandske mediekoncern Endemol Shine Group, der er delvist ejet af bl.a. 21st Century Fox og står bag det danske produktionsselskab Metronome, arbejder på at få banet vejen mod et salg. Det skriver CNBC.

Efter Fox tidligere har takket nej til at købe de resterende ejerposter i Endemol, har koncernen nu hyret Deutsche Bank og Liontree til at klargøre et salg, skriver mediet på baggrund af anonyme kilder. Både Fox og kapitalfonden Apollo Global Management, der ejer de øvrige 50 pct. af Endemol, har meddelt, at de er klar til at sælge deres ejerposter, hvis en køber kan findes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs