MediaWatch

TV 2 får ekstra VM-fodbold på Play i ny aftale med DR

Fordelingen af sommerens VM i fodbold mellem DR og TV 2 er på plads. Mens TV 2 streamer samtlige VM-kampe på sin Play-tjeneste, har DR fået eneret på den afgørende kamp på flow-tv.

Foto: Scanpix Ritzau/Liselotte Sabroe

Fordelingen af sendefladen til en af årets helt store tv-baskere, det forestående VM i fodbold, mellem DR og TV 2 er endelig gået op.

Parterne har justeret sin aftale, der lyder på, at TV 2 får retten til at vise samtlige 64 VM-kampe på sin streamingtjeneste TV 2 Play, men afstår fra at samsende finalekampen med DR den 14. juli på flow-tv. Med andre ord får DR eneret på at vise finalen live på lineært tv, mens TV 2 i stedet sender den på TV 2 Play. DR vil dog også sende finalen og de kampe, DR har rettighederne til, på sin streamingtjeneste DR TV.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs