MediaWatch

Konsortium har ikke haft MTG-fusion som en del af planen for TDC-opkøb

Det har ikke været en del af konsortiums planer for TDC at fusionere med MTG's nordiske tv-forretning, siger ATP-topchef, der dog ikke vil "udelukke nogen scenarier".

Christian Hyldahl, adm. direktør, ATP. | Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen

I sidste uge fortalte TDC, at selskabet pønser på at fusionere med MTG's nordiske tv-forretning. I går kom det så frem, at et konsortium bestående af bl.a. tre danske pensionsselskaber, men en fusionen er ikke en del af planerne for konsortiet, fortæller ATP's adm. direktør, Christian Hyldahl, til Børsen.

ATP er én af fire parter i konsortiet. De øvrige er de danske pensionsselskaber PFA og PKA og australsk Maquarie. Og fusionen med MTG har ikke været en del af det scenarie, som konsortiet har arbejdet med.

"Jeg vil ikke udelukke nogen scenarier, men det har ikke været med i vores planer," siger Christian Hyldahl til Børsen.

Fusionen mellem TDC og MTG's nordiske tv-forretning har en værdi af næsten 15 mia. kr. Med i handlen er også MTG Studios.

Købsinteressen for det fire parter store konsortium får i dag TDC-aktien til at stige med omkring 15 pct.

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs