MediaWatch

TDC bekræfter at have fået købstilbud - og har afvist det

Det er rigtigt, at TDC har modtaget et købstilbud fra tre danske pensionskasser, lyder det fra telekoncernen. Bestyrelsen har dog afvist buddet.

Nyheden om det afviste købstilbud kommer, ugen efter at TDC og MTG's nordiske tv-forretning præsenterede en fusion. | Foto: Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Efter at Børsen i dag har erfaret, at de tre danske pensionskasser, ATP, PKA og PFA samt den australske investeringsbank Macquarie ville købe TDC, har telekoncernen nu bekræftet det indkomne bud.

"Som reaktion på de seneste artikler i medierne bekræfter TDC-koncernen, at den modtog et vejledende forslag fra et konsortium bestående af PFA Pension og Forsikringsselskab, PKA, ATP og Macquarie Infrastructure & Real Assets Europe Limited, der indebærer en påtænkt ændring af selskabets kontrol," lyder det i en meddelelse fra TDC, der fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs