MediaWatch

TDC-bejlere: Vi har udarbejdet detaljerede planer for selskabet

Et konsortium af danske pensionskasser bekræfter planerne om at købe TDC. "Forslaget udgør efter konsortiets opfattelse en attraktiv pris og præmie for aktionærerne," skriver det i en meddelelse.

Pernille Erenbjerg, adm. direktør for TDC, på et pressemøde i sidste uge, da fusionen med MTG's nordiske aktiviteter blev præsenteret. | Foto: /Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Konsortiet af danske pensionskasser og australske Macquarie har "udarbejdet detaljerede planer for TDC," skriver det i en pressemeddelelse.

Konsortiet består af de danske pensionskasser PFA, PKA og ATP samt den australske investor Macquarie og har kontaktet TDC's bestyrelse "med henblik på at drøfte et potentielt, fuldt finansieret kontant overtagelsestilbud på selskabet (med et krav om accept fra 66,67 pct. af selskabets aktionærer, red.)," lyder det i meddelelsen som fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs