MediaWatch

Dansk Reklame Film bortviser ansatte for annoncesnyd for næsten 100 millioner

To ansatte har ifølge selskabet manipuleret med data for reklamekampagner i flere år, så annoncører har fået mindre, end de har betalt for. Medarbejderne er bortvist, annoncører får kompensation på stort tocifret millionbeløb, og politiet er orienteret.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Dansk Reklame Film har bortvist to medarbejdere, efter en intern undersøgelse ifølge selskabet har afsløret, at medarbejderne i mere end fire år har manipuleret med data for reklamekampagner, så tallene viste en større rækkevidde, end kampagnerne rent faktisk havde.

Sagen har ført til, at de to medarbejdere er blevet bortvist, og sagens materiale er blevet overdraget til politiet. Det oplyser Dansk Reklame Film, der er en del af Egmont-koncernen, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs