MediaWatch

DR henter ny P3-redaktør internt

Konstitueret kanalredaktør på DR3 skifter tv ud med radio og skal være kanalredaktør på P3.

Agnete Schlichtkrull/DR
Steffen Raastrup, ny kanalredaktør for P3. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Steffen Raastrup har sagt farvel til posten som konstitueret kanalredaktør for DR3 og skal fremover være kanalredaktør for P3. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Den nye P3-kanalredaktør har arbejdet hos DR siden 2011 – det sidste års tid som konstitueret kanalredaktør for DR3 og før da som markedsføringsansvarlig for bl.a. DR3, P3 og dr.dk. Hos P3 skal Steffen Raastrup sætte den strategiske retning for radiokanalen.

"Steffen Raastrup har et enestående indblik i målgruppens medievaner og er samtidig både visionær og forandringsvillig. Og så har han over de seneste år skabt stærke relationer på tværs af DR såvel som i det eksterne produktionsmiljø. P3 er DRs helt store kontaktflade med yngre danskere og dermed en vigtig opgave at løfte over de kommende år. Jeg kunne ikke tænke mig en bedre kandidat til jobbet," udtaler Gustav Lützhøft, DR's radiochef, i pressemeddelelsen.

Steffen Raastrup overtager posten fra Sara Bro Sæhl, der er blevet redaktør for tværgående projekter i DR Ung.

Før sin tid hos DR var Steffen Raastrup bl.a. højskolelærer og kommunikationsrådgiver hos Advice.

P3 var tidligere på året en del af en større omorganisering hos DR. Kanalen blev lagt under afdelingen DR Ung med Kasper Tøstesen som chef.

Kulturdirektør i DR: P3 står i en vanskelig situation

P3-chef stopper som led i omlægning i DR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere