MediaWatch

Mads Steffensen har sagt farvel til sit faste job i DR

DR-værten fra lyttersuccesen "Mads og Monopolet" og underholdningsprogrammet "Alle mod 1" har sagt op i DR, men fortsætter i huset på freelance-basis.

"Alle mod 1" var DR's store fredagsunderholdning i foråret i år, hvor Mads Steffensen var i front. | Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Mads Steffensen, der nok er bedst kendt fra DR's radioprogram "Mads og Monopolet" på P4, har opsagt sin faste stilling på public service stationen. Det skriver ugebladet Tæt På, og hovedpersonen selv har efterfølgende bekræftet opsigelsen over for flere medier.

"Det er efter eget ønske og skyldes, at jeg få lidt mere råderet over min egen tid," lyder det fra Mads Steffensen i en skriftlig kommentar til BT.

Tv- og radioværten stoppede i sin faste stilling for en måned siden, da det det nye år begyndte. Han fortsætter imidlertid med at have sin vante gang i DR-byen på freelance-basis og som ankermand på "Mads og Monopolet", "Kender du typen?" samt øvrige programmer til DR. Så sent som i weekenden stod han foran kameraet som vært på DRøs "Danmarks Indsamlingen", og sidste år kunne man bl.a. se ham i front for fredagsunderholdningen "Alle mod 1", der produceres af Nordisk Film og TV.

Mads Steffensen har været vært på et af DR's absolut største lyttersucceser "Mads og Monopolet" i godt 13 år, hvor flere hundredtusind lytter på ugentlig basis. Ifølge Medieudviklingen 2016 var "Mads & Monopolet" desuden den klart mest downloadede DR-podcast i 2016 med 8,3 mio. downloads. Det er rundt regnet 6,5 mio. flere downloads end nummer to på DR-listen, som er P1-programmet "Orientering".

Ifølge Mads Steffensen vil han fortsat kun arbejde for DR, selvom han altså nu ikke længere er bundet af en fast ansættelseskontrakt med huset.

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs