MediaWatch

P4 klar med ny weekendflade fra årsskiftet

Nye weekendprogrammer med tidligere værter fra P3, P7 Mix og Radio 100 skal tiltrække nye lyttere til P4.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Weekenden vil se anderledes ud på landets største radiokanal, P4, fra årsskiftet.

Allerede tidligere på året meldte DR ud, at det populære ’Mads & Monopolet’ fra årsskiftet flytter fra P3 til P4. Nu løfter DR sløret for en række nye weekendprogrammer på P4, som møder lytterne fra 2016, skriver DR i en pressemeddelelse.

Der drejer sig om lørdagsprogrammet "Fonk" med de to kendte musikeksperter Henrik Milling og Nicolai Molbech, "Povlsen & Holm" med de to tidligere "Go' Morgen P3"-værter Jesper Holm og Henrik Povlsen, som sendes om søndagen, "Diva og Dario", som Julie Bundgaard og Dennis Johannesson er værter på, samt "Uhørt!" med Gry Mathiesen. Modsat skifter P4-programmet "Eldorado’"med Jørgen de Mylius til P5.

Ifølge P4's kanalchef, Lars Daneskov, er de nye programmer et led i en større fornyelse af P4's sendeflade, som skal tiltrække nye generationer af lyttere og holde fast i de eksisterende.

"Og lytterne har allerede taget rigtig godt imod ændringerne og de nye programmer. For første gang i mange år ser vi, at befolkningen bruger mere tid på radio end tidligere. For en mand, der altid har været forelsket i radio, er det sjovt på den måde at opleve, at det ældste elektroniske medie stadig har en plads også i det, vi kalder den nye medievirkelighed,” udtaler Lars Daneskov.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs