P4 klar med ny weekendflade fra årsskiftet

Nye weekendprogrammer med tidligere værter fra P3, P7 Mix og Radio 100 skal tiltrække nye lyttere til P4.
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Weekenden vil se anderledes ud på landets største radiokanal, P4, fra årsskiftet.

Allerede tidligere på året meldte DR ud, at det populære ’Mads & Monopolet’ fra årsskiftet flytter fra P3 til P4. Nu løfter DR sløret for en række nye weekendprogrammer på P4, som møder lytterne fra 2016, skriver DR i en pressemeddelelse.

Der drejer sig om lørdagsprogrammet "Fonk" med de to kendte musikeksperter Henrik Milling og Nicolai Molbech, "Povlsen & Holm" med de to tidligere "Go' Morgen P3"-værter Jesper Holm og Henrik Povlsen, som sendes om søndagen, "Diva og Dario", som Julie Bundgaard og Dennis Johannesson er værter på, samt "Uhørt!" med Gry Mathiesen. Modsat skifter P4-programmet "Eldorado’"med Jørgen de Mylius til P5.

Ifølge P4's kanalchef, Lars Daneskov, er de nye programmer et led i en større fornyelse af P4's sendeflade, som skal tiltrække nye generationer af lyttere og holde fast i de eksisterende.

"Og lytterne har allerede taget rigtig godt imod ændringerne og de nye programmer. For første gang i mange år ser vi, at befolkningen bruger mere tid på radio end tidligere. For en mand, der altid har været forelsket i radio, er det sjovt på den måde at opleve, at det ældste elektroniske medie stadig har en plads også i det, vi kalder den nye medievirkelighed,” udtaler Lars Daneskov.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også