MediaWatch

P4 klar med ny weekendflade fra årsskiftet

Nye weekendprogrammer med tidligere værter fra P3, P7 Mix og Radio 100 skal tiltrække nye lyttere til P4.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Weekenden vil se anderledes ud på landets største radiokanal, P4, fra årsskiftet.

Allerede tidligere på året meldte DR ud, at det populære ’Mads & Monopolet’ fra årsskiftet flytter fra P3 til P4. Nu løfter DR sløret for en række nye weekendprogrammer på P4, som møder lytterne fra 2016, skriver DR i en pressemeddelelse.

Der drejer sig om lørdagsprogrammet "Fonk" med de to kendte musikeksperter Henrik Milling og Nicolai Molbech, "Povlsen & Holm" med de to tidligere "Go' Morgen P3"-værter Jesper Holm og Henrik Povlsen, som sendes om søndagen, "Diva og Dario", som Julie Bundgaard og Dennis Johannesson er værter på, samt "Uhørt!" med Gry Mathiesen. Modsat skifter P4-programmet "Eldorado’"med Jørgen de Mylius til P5.

Ifølge P4's kanalchef, Lars Daneskov, er de nye programmer et led i en større fornyelse af P4's sendeflade, som skal tiltrække nye generationer af lyttere og holde fast i de eksisterende.

"Og lytterne har allerede taget rigtig godt imod ændringerne og de nye programmer. For første gang i mange år ser vi, at befolkningen bruger mere tid på radio end tidligere. For en mand, der altid har været forelsket i radio, er det sjovt på den måde at opleve, at det ældste elektroniske medie stadig har en plads også i det, vi kalder den nye medievirkelighed,” udtaler Lars Daneskov.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs