MediaWatch

Politikens Lokalaviser rykker to redaktioner sammen

Uge-Nyt Fredensborg skal fremover dække byen fra nabokommunen og dele redaktion med søsteravisen her.

Uge-Nyt Fredensborg flytter redaktionen til Hørsholm og skal fremover dele adresse med Ugebladet Hørsholm. Det skriver Uge-Nyt Fredensborg, der fortsat skal udkomme som selvstændig ugeavis.

Både Uge-Nyt Fredensborg og Ugebladet Hørsholm er ejet af Politikens Lokalaviser A/S. Her ønsker man ifølge ansvarshavende chefredaktør Claus Wessel Krogh at samle redaktionelle ressourcer til større enheder.

"Det er en helt naturlig proces og en vigtig del af vores strategi, at vi vil skabe slagkraftige enheder med mange kompetencer, der sikrer, at vi når læserne med de rigtige historier og fastholder vores kunder", siger Claus Wessel Krogh til Uge-Nyt Fredensborg.

I praksis betyder ændringerne, at en journalist fra Uge-Nyts redaktion flytter med til Hørsholm og bliver del af den i forvejen tre personer store redaktion. En anden journalist flytter til en stilling på Hillerød Posten.

Ændringerne sker fra og med uge 37 og betyder samtidig, at Fred Jacobsen, der er tidligere redaktør for Politikens Lokalavisers ugeaviser i Sydjylland, Budstikken, bliver redaktør for både Uge-Nyt Fredensborg og Ugebladet Hørsholm.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs