MediaWatch

Mediepolitikere lytter til DAB-kritik

Socialdemokrater og Venstre har lyttet til tvivl og kritik af DAB fra private aktører og DR, når medieordførerne mødes om to uger for at enes om endnu en revideret DAB-køreplan.

Medieordførerne mødes den 30. januar for at slå søm i revideret plan for udrulning af DAB i Danmark. Det bliver i givet fald den tredje udgave af køreplanen.

Politikerne har de seneste 4-5 uger læst et nyt sæt høringssvar indsendt af DR, kommercielle radioer og andre interessenter, hvor næsten alle som omtalt på MediaWatch fortsat er forbeholdne eller direkte DAB-kritiske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs