MediaWatch

24syv inviterer til to timers ren sladder

Radio24syv lancerer fredag et nyt program, 'Det, vi taler om", hvor der i to timer tales om ugens mest interessante sladder. Ditte Okman leder slaget.

Taleradioen Radio24syv's programlinje er under udvikling de næste måneder.

Forleden kom det frem, at 24syv har hyret den ene halvdel af DR3's Absurdistan, Kristoffer Eriksen, som ny morgenvært.

Nærmest gælder det et program om sladder, 'Det, vi taler om", der lanceres i morgen med journalist Ditte Okman som vært.

Hun har en fortid på Se og Hør, og et netværk der rækker ind på Christiansborg, og skal lede et program, om det danskerne taler om lige nu - den verserende sladder.

"Man skal ikke undervurdere sladder. Jeg tror det er de færreste, der ikke spærrede øjnene op og lyttede særligt koncentreret, da de hørte, at der var et omfangsrigt kokainmisbrug på Det Kongelige Teater, at Klaus Riskær skulle have sit barn nr. 5. Og hvem følger ikke sagen om Rigshospitalets fornemmeste hjertelæger, der har brugt forskningsmidler på kunst og design i privaten?" siger programværten i en pressemeddelelse.

Hver fredag får hun besøg af et håndplukket panel som blandt andet involverer Thomas Heurlin (partner i produktionsselskabet Koncern), Jakob Steen Olsen (teater- og musical-anmelder på Berlingske), Niels Pinborg (chefredaktør på SE og HØR), Trine Villemann (journalist og ekspert på kongehuset), Nikolaj Vraa (journalist på Her og Nu), m.fl. 

"Det, vi taler om" udkommer hver fredag mellem 12-14.00 på Radio24syv, og genudsendes hver søndag mellem 10-12.00.

De vandt radiopriser lørdag aften

Ramskov: Nej, vi skal ikke lave satire-journalistik

Absurdistan-Eriksen bliver morgenvært på 24syv

Stime af nomineringer til 24syv-programmer  

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs