MediaWatch

Podcastproducent dropper Soundcloud efter problemer med Apple-opdatering

Forbindelsen mellem Soundcloud og Apple Podcasts gik pludselig i kluddermudder efter en IOS-opdatering i forrige uge, og flere danske podcasts forsvandt derfor fra Apples podcasttjeneste i dagevis. Oplevelsen har fået flere podcastere til at anbefale lyttere at have mere end én podcastapp.

Peter Brüchmann, chefredaktør på Mediano, har skiftet podcastplatform for at undgå at forsvinde fra Apple Podcasts. | Foto: Andreas Merrald

For godt to uger siden begyndte det, som mediehuset Medianos chefredaktør, Peter Brüchmann, på Twitter beskriver som ”et lille jordskælv” for Mediano selv og andre podcastproducenter, der er afhængige af eksterne platforme som Apple Podcasts eller Spotify for at nå ud til lytterne.

Pludselig dukkede de nyeste afsnit fra bl.a. Mediano og Qvortrup Media ikke op i Apple Podcasts, hvor en stor del af podcastlytningen i Danmark finder sted. Hos Mediano betød fejlen, at ca. halvdelen af lytterne fald fra.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs