MediaWatch

Den Uafhængige lancerer nyt spion-program

Et nyt program på Den Uafhængige skal have den verserende sag om fængslingen af chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) som omdrejningspunkt.

Foto: Stine Bidstrup/KULTUR

Fredag eftermiddag har et ekstraordinært nyt program premiere på den digitale radiostation Den Uafhængige. Det oplyser Den Uafhængige i en pressemeddelelse.

Programmet får titlen "Spionchefens hemmelighed" og får den igangværende sag om Danmarks efterretningstjenester, som har taget fart efter det blev offentliggjort, at FE-chefen Lars Findsen er blevet anholdt og sigtet i lækagesagen.

Chefredaktør og stifter af Den Uafhængige, Asger Juhl, bliver vært.

"Vi vil gerne samle al viden og journalistik et sted, for det mangler virkelig, at man går i dybden og kan sidde og dykke ned i det," siger Asger Juhl i meddelelsen.

Den Uafhængige meddelte tidligere på ugen, at yderligere tre nye programmer vil blive rullet ud i februar.

Programmet vil udkomme ugentligt.

Den Uafhængige på vej med tre nye programmer  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs