MediaWatch

Den Uafhængige lancerer nyt spion-program

Et nyt program på Den Uafhængige skal have den verserende sag om fængslingen af chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) som omdrejningspunkt.

Foto: Stine Bidstrup/KULTUR

Fredag eftermiddag har et ekstraordinært nyt program premiere på den digitale radiostation Den Uafhængige. Det oplyser Den Uafhængige i en pressemeddelelse.

Programmet får titlen "Spionchefens hemmelighed" og får den igangværende sag om Danmarks efterretningstjenester, som har taget fart efter det blev offentliggjort, at FE-chefen Lars Findsen er blevet anholdt og sigtet i lækagesagen.

Chefredaktør og stifter af Den Uafhængige, Asger Juhl, bliver vært.

"Vi vil gerne samle al viden og journalistik et sted, for det mangler virkelig, at man går i dybden og kan sidde og dykke ned i det," siger Asger Juhl i meddelelsen.

Den Uafhængige meddelte tidligere på ugen, at yderligere tre nye programmer vil blive rullet ud i februar.

Programmet vil udkomme ugentligt.

Den Uafhængige på vej med tre nye programmer  

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs