MediaWatch

Journalister stifter nyt podcastselskab - skal producere for DR og Ekstra Bladet

Dele af holdene bag bl.a. podcast som Ekstra Bladets "Bandeland" og DR's "Djævlen i detaljen" stifter eget selskab med fokus på større lydproduktioner. De første bestillinger er tikket ind fra medier i ind- og udland.

Monomonos stiftere. | Foto: Mikkel Bøgeskov Andersson

Det danske lydlandskab har fået et nyt knopskud i form af selskabet Monomono, der vil levere større journalistiske podcastserier. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det nye selskab er stiftet af journalisterne Mikkel Rønnau, Emil Rothstein-Christensen, Anne Pilegaard Petersen, Mads Petter Kühnel, Mikkel Bøgeskov Andersson og Rune Sparre Geertsen. Sidstnævnte indtager rollen som direktør og redaktionschef i Monomono.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs