MediaWatch

Den Uafhængige på vej med tre nye programmer

Det er anden gang, at taleradioen udvider programkataloget. Samtidig har radioen ifølge chefredaktør Asger Juhl rundet 4000 betalende medlemmer.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

I februar udvider radioen Den Uafhængige med tre nye programmer, siger medstifter og chefredaktør Asger Juhl i den seneste udgave af mediemagasinet Tabloid på P1.

"Vi lancerer tre nye programmer om en måned, som man kun kan høre på vores app," siger Asger Juhl til Marie Louise Toksvig, der er vært på Tabloid.

Her forklarer han også, at Den Uafhængige nu har 4000 betalende medlemmer.

Kasper Saugmann, der er chef for strategi for Den Uafhængige, siger til MediaWatch, at det er planen, at programmerne lanceres 1. februar.

Han vil på nuværende tidspunkt ikke fortælle yderligere om de kommende programmer, fordi de sidste detaljer endnu ikke er på plads, lyder det.

Den Uafhængige startede med et morgenfladeprogram, men da radioen rundede 3000 betalende medlemmer i sommeren 2021, forlængede radioen morgenprogrammet med et time og lancerede eftermiddagsprogrammet "Ring, hvis jeg tager fejl".

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs