MediaWatch

Den Uafhængige på vej med tre nye programmer

Det er anden gang, at taleradioen udvider programkataloget. Samtidig har radioen ifølge chefredaktør Asger Juhl rundet 4000 betalende medlemmer.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

I februar udvider radioen Den Uafhængige med tre nye programmer, siger medstifter og chefredaktør Asger Juhl i den seneste udgave af mediemagasinet Tabloid på P1.

"Vi lancerer tre nye programmer om en måned, som man kun kan høre på vores app," siger Asger Juhl til Marie Louise Toksvig, der er vært på Tabloid.

Her forklarer han også, at Den Uafhængige nu har 4000 betalende medlemmer.

Kasper Saugmann, der er chef for strategi for Den Uafhængige, siger til MediaWatch, at det er planen, at programmerne lanceres 1. februar.

Han vil på nuværende tidspunkt ikke fortælle yderligere om de kommende programmer, fordi de sidste detaljer endnu ikke er på plads, lyder det.

Den Uafhængige startede med et morgenfladeprogram, men da radioen rundede 3000 betalende medlemmer i sommeren 2021, forlængede radioen morgenprogrammet med et time og lancerede eftermiddagsprogrammet "Ring, hvis jeg tager fejl".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs