MediaWatch

Loud hyrer tidligere Støjberg-rådgiver som politisk redaktør

Manden bag Inger.dk bliver fra 1. januar ny politisk redaktør for 24syv, som hedder Radio Loud året ud.

Foto: Radio Loud

Når Radio Loud 1. januar skifter navn til 24syv bliver det med Emil Winckler som ny politisk redaktør, der skal være med til at løfte lyttertal og den magtkritiske journalistik, der er sat i centrum for indholdet. Det oplyser DAB-kanalen i en meddelelse.

Emil Winckler, 27, er uddannet journalist i DR og har de seneste år arbejdet som rådgiver for tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg, der i begyndelsen af ugen blev idømt 60 dages ubetinget fængsel ved Rigsretten. I rådgiverrollen har han blandt andet udviklet fanklubben "Inger.dk".

"Med ansættelsen af Winckler styrker vi vores redaktion med én af de mest talentfulde unge politiske nørder i landet. Emils netværk på Christiansborg og i det politiske miljø, hans stærke fornemmelse for både de taktiske manøvrer og den tunge, politiske substans gør Winckler til et fantastisk valg som ny politisk redaktør. Vi er stolte af, at han vil arbejde for os,” siger programdirektør Simon Andersen.

Loud har for nylig oprustet på den politiske dækning med kommentator og tidligere pressechef for Liberal Alliance Anne Kirstine Cramon, der er vært programmet "Mette og Magten", der blev lanceret i november.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs