MediaWatch

Egmonts Talk Town bliver rent børneunivers – indhold til voksne rykker til Apple

Lyd- og podcastappen Talk Town føjer "kids" til navnet og bliver 10 kr. billigere. Samtidig opretter Egmont tre betalingskanaler på Apple Podcast med indhold fra bl.a. Euroman og Vores Børn.

Foto: Egmont Story House/PR

Story House Egmonts lydapp Talk Town ændrer fra 1. november navn til Talk Town Kids og er ikke længere stedet for folk, der er ude efter podcasttilbud til voksne. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Egmont.

Det sker ifølge Frank Vilstrup, direktør for Consumer Magazines hos Story House Egmont, efter erkendelse af, at børneindholdet er det, der hitter mest på Talk Town.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs