MediaWatch

Loud henter debattør og tidligere 24syv-vært til nyt program - og varsler flere ansættelser

Endnu en nyansættelse af en tidligere Radio24syv-profil er hentet til Radio Loud og skal forme et nyt debatprogram. Ungekanalen har samtidig sendt fire stillingsopslag i omløb, der skal styrke dækningen af kultur, krimi og morgenfladen.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Radio Loud barsler med et nyt holdnings- og debatprogram. Til at bære det er den tidligere Radio24syv-vært, jurist og debattør Nima Zamani netop blevet ansat hos radiokanalen for de unge. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Nima Zamani var vært på bl.a. "Nattevagten" samt "StramDiskurs" hos Radio24syv, og siden har den 33-årige jurist og journalist været vært på "Retfærdighedens Stemmer" hos Radio4 samt den digitale radio Den Uafhængige. Hos Radio Loud bliver han vært på et kommende program med titlen "Z for Zamani".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs