MediaWatch

Afgående DR-chef er overrasket over at miste sit job

Radiochef Anette Kokholm forlader DR efter at have takket nej til en omplacering i forbindelse med nedlægningen af DR Medier - og blot to uger efter at have afleveret et oplæg til DR's digitale omstillingsplan, der præsenteres i dag.

Foto: Uffe Weng/DR

Efter halvandet år som radiochef i DR stopper Anette Kokholm. Det sker i forbindelse med, at hendes stilling som radiochef nedlægges i den store omorganisering, der sletter DR Medier fra organisationen, hvor radiochefen har haft adresse siden marts 2020.

"Jeg fik tilbudt at blive i en anden rolle, og det sagde jeg nej til, fordi jeg ikke syntes, den rolle passede til det, jeg gerne ville. Så nu skal jeg videre. Jeg håber, det bliver i sporet med ledelse og medier, for det har jeg stadig super meget mod på," siger Anette Kokholm.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs