MediaWatch

P1 napper ny vært til Orientering fra TV 2 News

Vært på TV 2 News vender efter seks år på nyhedskanalen retur til DR som ny vært på P1's journalistiske flagskib i eftermiddagsfladen.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

Mangeårig vært på TV 2 News, Astrid Berg, skifter tv ud med radio og bliver ny vært på P1 Orientering. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Astrid Berg vender dermed tilbage til DR, hvor hun frem til 2015 var vært på DR2 Deadline, inden skiftet til TV 2 News.

Hun har på TV 2 News bl.a. været vært på "Presselogen" og "Verden ifølge Trump", men sætter sig nu bag mikrofonen på P1's daglige aktualitetsmagasin i vinduet fra kl. 16-18, hvor opgaven er at tilføre dagens nyhedsoverskrifter baggrund og perspektiv.

"Værterne på Orientering skal være stærke journalister og mestre det kritiske interview. De skal være nærværende og engagerede, uhøjtidelige og kompromisløse. Det er det, der karakteriserer Orientering, og det er derfor Astrid Berg er den helt rette til at tage over," siger chef for P1, Nikolai Thyssen i meddelelsen.

På Orientering overtager Astrid Berg den ledige stol efter Karin Axelson, der er skiftet til en stilling som Bruxelles-korrespondent for Politiken.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs